AMB assessors

Patinets elèctrics

Responsabilitat Civil per a patinets elèctrics

Patinets elèctrics

Aquest increment ha ocasionat ja alguns incidents tant amb vianants com amb altres vehicles.  Una de les necessitats que ha sorgit és la de contractar una assegurança per estar coberts davant possibles accidents o problemes. Els usuaris poden utilitzar casc, colzeres, genolleres o fins armilles reflectants, però malgrat totes les precaucions que puguem prendre, com passa quan conduïm altres vehicles, va bé estar assegurat.
Per aquest motiu es important tindre una assegurança de responsabilitat civil en aquets casos. Aquesta assegurança cobreix els danys causats involuntàriament a tercers per la propietat i / o l'ús del patinet/bici elèctrica.
 
Garanties:
Responsabilitat civil amb capitals des de 60.000 euros fins a 1.200.000 euros i sublímits per víctima des de 60.000 euros fins a 600.000 euros. (Sense franquícia o amb franquícia de 150 euros.)
Cobertura d'Accidents per mort i invalidesa permanent fins a 30.000 euros.
 Assistència sanitària (contra reemborsament) de 1.500 euros.
 Defensa penal i reclamació de danys de 6.000 euros, incloent assessorament i servei telefònic de consultes.

FAQ
NO, però sí recomanable. L'alternativa òptima perquè no hagis de respondre amb tot el patrimoni davant d'un accident amb danys a tercers és contractar una assegurança de responsabilitat civil que cobreixi els danys que eventualment puguis causar
S'haurà d'identificar el patinet, informant el número d'identificació, marca i model, conjuntament amb la factura.
No, aquesta assegurança es per cada vehicle. Es com si estiguéssim assegurant un cotxe. Tindrà la consideració d'Assegurat la persona física titular del patinet elèctric o bici elèctrica en quan l’objecte estigui com a tal en les Condicions Particulars de la pòlissa. 

Estàs interessat?

Nosaltres ens posem en contacte amb tu!

Sol·licitar informació Et truquem nosaltres? Contactar per whatsapp

AMB assessors
Contacta amb nosaltres
*Av. de Sant Antoni, s/n
Edifici Mirador
AD400 La Massana

*Prat de la Creu 59-63,
Esc B
1er - porta 2BC
AD500 Andorra la Vella
Segueix-nos
© AMB assessors 2024 Powered by