AMB assessors

Responsabilitat Civil

Responsabilitat Civil

És una assegurança en què la companyia asseguradora es compromet a indemnitzar a l'assegurat del dany que pugui experimentar el seu patrimoni a conseqüència de la reclamació que li efectuï un tercer.
La pòlissa de RC, per tant, consisteix a traslladar el cost dels perjudicis produïts a tercers que poden suposar per a l'economia d'una persona física o jurídica.

FAQ
A més de ser altament recomanable per a tots els professionals, l'assegurança de responsabilitat civil és també obligatòria per a certs autònoms com instal·ladors de gas o elèctrics o per a professionals que necessiten estar col·legiats per llei per exercir la seva professió.
Existeixen diversos tipus d’assegurances de Responsabilitat Civil. Aquestes assegurances tenen com a objectiu indemnitzar els danys i perjudicis causats a un tercer. Bé siguin danys corporals, materials i les seves conseqüències financeres o un dany merament econòmic.
La Responsabilitat Civil General (RC General) té com a objectiu cobrir els danys personals i materials (i les seves conseqüències econòmiques) a tercers.
La Responsabilitat Civil Professional (RC Professional) cobreix principalment els danys econòmics derivats d'errors, omissions o negligències en l'execució de l'activitat professional.
PRODUCTES

Estàs interessat?

Nosaltres ens posem en contacte amb tu!

Sol·licitar informació Et truquem nosaltres? Contactar per whatsapp

AMB assessors
Contacta amb nosaltres
*Av. de Sant Antoni, s/n
Edifici Mirador
AD400 La Massana

*Prat de la Creu 59-63,
Esc B
1er - porta 2BC
AD500 Andorra la Vella
Segueix-nos
© AMB assessors 2024 Powered by